ΝΕΑ

  • Ανοικτή Επιστολή,

    Η ομάδα της Αδρεναλίνης βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα . Ως γνωστό, στους δύσκολους καιρούς η προσαρμογή είναι το πρωταρχικό και μοναδικό εργαλείο επανεκκίνησης , για να έρθει με τη σειρά της η στιγμή της ...

    Περισσότερα: Ανοικτή...

Ανοικτή Επιστολή,

Η ομάδα της Αδρεναλίνης βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα .

Ως γνωστό, στους δύσκολους καιρούς η προσαρμογή είναι το πρωταρχικό και μοναδικό εργαλείο επανεκκίνησης , για να έρθει με τη σειρά της η στιγμή της επινόησης και κατόπιν η στιγμή της διέλευσης κάθε εμποδίου .

Μεγάλο εμπόδιο σε ότι κάνουμε είναι οι αρνητικές σκέψεις που μας καθιστούν απαισιόδοξους.

Λόγω εποχής, λοιπόν, προσαρμοστήκαμε καλύτερα και σας καλούμε να δώσετε και εσείς νέα ώθηση και ηθικό στους συνεργάτες σας με λίγες ώρες ομαδικών δραστηριοτήτων που προσφέραμε πάντα και προσφέρουμε τώρα, σε ακόμη καλύτερες τιμές προσαρμοσμένες στα σημερινά δεδομένα.

Είτε βρισκόμαστε στην Βυτίνα, είτε στην Πάρνηθα, είτε ακόμη και στο κτίριο της εταιρείας σας , θα έχουμε το ίδιο θετικό αποτέλεσμα.

 

Προσαρμοζόμαστε, Επινοούμε, Ξεπερνάμε ........ εσείς ;

hatta

eot-logo

IAAPA-logo

ADRENALINE S.A.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.